Prima partea a anului 2018 a adus la bugetul local râmnicean încasări mai mari din partea contribuabililor. Acest lucru se traduce prin faptul că râmnicenii și-au achitat până în prezent nu doar taxele aferente anului în curs ci și restanțele.

Majoritatea rău-platnicilor au răspuns pozitiv somațiilor primite de la compartimentul de executări silite și și-au plătit datoriile. În municipiul Râmnicu Sărat, anul 2018, a adus o creștre cu 10% a cotei impozitelor pentru clădirile cu destinație de locuință pentru persoanele fizice, iar în cazul impozitelor pentru imobilele nerezidențiale cota nu a fost modificată.

CITEȘTE ȘI: Tinerii din Râmnicu Sărat pierd locurile de casă atribuite gratuit de către Primărie

Astfel, majorarea taxelor pentru contribuabilii persoane fizice a adus încasări mai mari la Primăria Râmnicu Sărat față de aceeași perioadă a anului 2017. O gură de oxigen pentru biroul de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Râmnicu Sărat a fost reprezentată și de modificările aduse Noului Cod Fiscal, introdus la 1 ianuarie 2016, prin care se menționează faptul că populația trebuie să plătească mai întâi amenzile și mai apoi impozitele. Acest lucru i-a determinat pe mulți râmniceni să își achite mai întâi amenzile și mai apoi impozitele.

 

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 19 vizitatori și nici un membru online