Doamna senator Liliana Sbîrnea, în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, membru al Comisiei economice, industrii şi servicii este prezentă zilele acestea la Summitul Forumului Global al Femeilor Lideri, o rețea globală a femeilor politician, a cărei misiune este implicarea femeilor în procesele decizionale, ce se desfășoară la Vilnius, în perioada 6-9 iunie 2018.

Programul include intervenții tematice, sesiuni în grupuri de lucru și discuții-panel pe teme precum împuternicirea economică a femeilor și asigurarea accesului lor egal la piața forței de muncă, locul femeii în politică, construirea coalițiilor și grupurilor tematice pentru femei în vedere elaborării unei agende legislative și politice privind egalitatea de gen.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Mascații au "vizitat" un tânăr din Râmnicu Sărat la finalul acestei săptămâni. Aceștia au găsit un pistol deținut ilegal

În România, îmbunătățirea echilibrului dintre viața profesională și cea privată este un factor-cheie pentru încurajarea independenței economice a femeilor și progresul către atingerea obiectivului de ocupare a forței de muncă de 75% până în 2020. 

România se angajează să lanseze programe inovatoare cu scopul de a spori vizibilitatea și numărul femeilor antreprenor, de a crea un climat favorabil acestora prin intervenții publice adecvate, inițiative antreprenoriale orientate spre piețele străine, situate în principal în vecinătatea României. 

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 188 vizitatori și nici un membru online