Parcul din cartierul Bariera Focșani din Râmnicu Sărat va fi reamenajat. Declarația aparține reprezentanților ADP Râmnicu Sărat. Probabil unul dintre cele mai controversate parcuri din județul Buzău, cel puțin din punctul de vedere al banilor cheltuiți dar și al utilității acestuia, va intra într-un proces de reamenajare.

ADP a executat deja lucrări de betonare a aleilor pietonale, urmând să se planteze arbori. Mobilierul urban deja existent în parc va fi recondiționat și se vor monta două toalete ecologice.
Autoritățile doresc să transforme acest parc într-o oaze de liniște, departe de agitația orașului dar și o atracție în zonă, cel puțin pentru cei care tranzitează DN2E85, mai ales că aleile betonate vor permite practicarea unor sporturi în aer liber.

CITEȘTE ȘI:NEWS ALERT: Atenționare meteo de vreme rea
Vă reamintim că parcul din cartierul Bariera Focșani din Râmnicu Sărat a fost în atenția presei în urmă cu câțiva ani. După ce în anul 2015 a fost realizat, în condiții discutabile, cu bani din partea Ministerului Mediului, acesta nu a fost folosit niciodată de râmniceni. O perioadă de timp acesta a beneficiat de serviciile unei firme de pază private, în condițiile în care acesta nu era funcțional. Conform unor informații, realizarea parcului a costat aproximativ un milion de euro.

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 80 vizitatori și nici un membru online