Autoritățile locale din Râmnicu Sărat nu au abandonat proiectele lansate în spațiul public în timpul campaniei electorale din 2016. Acum, autoritățile vor să revină asupra malului râului Râmnicu Sărat și să îl reamenajeze. La terminarea proiectului, aici vor răsări spații verzi, alei pietonale dar și piste pentru bicicliști.


Deocamdată autoritățile râmnicene au în vedere doar modernizarea părții de sud a bulevardului Digului, urmând ca lucrările din nord să fie realizate după semnarea unui protocol cu Apele Române.  

CITEȘTE ȘI:Țiganii care au ucis în 2018 un buzoian au primit peste 60 de ani de închisoare
Acum rămâne ca primăria să găsească fondurile necesare pentru începerea proiectului, mai ales că deliberativul local a aprobat recent, într-o ședință extraordinară, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici ai investiției.

Ce este drept, zona malului râului Râmnic dinspre cartierul Piața Halelor a devenit o adevărată groapă de gunoi și de infecții, iar comercianții ambulanți au reconfigurat teritoriul, ocupându-l cu dube, cutii, saci și cartoane. Nu mai discutăm despre oamenii străzii care și-au făcut un obicei de a face scandal pe malul râului Râmnic.

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 28 vizitatori și nici un membru online