O tânără în vârstă de 21 de ani din Râmnicu Sărat și-a pierdut viața fulgerător joi seara într-un teribil accident produs pe DN2E85 la Dumbrăveni, județul Vrancea.

Tânăra, care se pregătea să devină asistentă medicală se afla pe locul din dreapta a unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani. Nenorocirea s-a întâmplat în jurul orei 03:00 dimineața, când cei doi se deplasau pe DN2. La un moment dat, în dreptul localității Dumbrăveni, într-o curbă la dreapta, șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției de mers, izbindu-se cu mașina de un podeț, iar mai apoi a ricoșat în gardul unei locuințe.

CITEȘTE ȘI: Construirea unui nou supermarket în Râmnicu Sărat i-a împărțit pe râmniceni în două tabere. Iată motivele

În urma accidentului, atât șoferul cât și tânăra care îl însoțea au fost grav răniți, rămănând inconștienți între fiarele contorsionate. Conform unor informații, în momentul impactului, șoferul conducea cu viteză, acul vitezometrului oprindu-se la 164 de km/h. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-au prezentat mai multe echipaje SMURD, Ambulanță și Poliție. Salvatorii au intervenit pentru a-l prelua pe șofer și a-l transporta la spitalul din Focșani, el aflându-se în stare gravă.  Din nefericire medicii nu au mai putut face nimic în privința Tatianei, rănile suferite în urma accidentului fiindu-i fatale tinerei de 21 de ani.

Imediat după aflarea veștii, prietenii au rămas șocați la auzul teribilei vești și mulți dintre aceștia i-au lăsat un ultim mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook. 

 

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 17 vizitatori și nici un membru online