Râmnicenii care iubesc să facă cumpărături vor avea în viitorul apropiat o altă alternativă. Între cele două supermarketuri deja existene în Râmnicu Sărat, un al treilea va fi construit în locul fostei clădiri a Poștei din municipiu.

Imobilul a și fost făcut una cu pământul zilele trecute. Viitorul magazin Lidl va fi amplasat pe strada Constantin Brâncoveanu, iar vestea i-a împărțit pe râmniceni în două tabere. Unii, care privesc cu ochi buni investiția s-au bucurat încă de la auzul veștii construirii unui nou supermarket iar alții, care contestă investiția, chiar și în Consiliul Local Municipal spun că vechea clădire a fostei Poște nu trebuia demolată și constructorul nu trebuia să obțină autorizații de desființare a unei clădiri emblematice pentru urbe.

CITEȘTE ȘI: Iată pentru ce a primit dosar penal un tânăr din Ghergheasa

Pe de altă parte, edilul municipiului Râmnicu Sărat afirmă  că terenul unde se afla ridicată clădirea Poștei era o proprietate privată și că proprietarul putea face ce dorește cu terenul cât și cu clădirile aferente. Deschiderea noului magazin, care este prognozată pentru începutul anului viitor va crea noi locuri de muncă, însă poate veni și cu un dezavantaj, cel al distrugerii micilor afaceri locale.

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 52 vizitatori și nici un membru online