Super-spectacol de teatru dedicat copiilor la Centrul Cultural Florica Cristoforeanu în parteneriat cu Ateneul Național din Iași

Ateneul Național din Iași și Centrul Cultural Florica Cristoforeanu din Râmnicu Sărat invită râmnicenii la un super spectacol de teatru pentru copii.

Într-un comunicat de presă transmis publicității de către reprezentanții Centrului Cultural Florica Cristoforeanu, evenimentul va avea loc luni, 15 august, cu începere de la ora 12:00: „Titlul „CENUȘĂREASA” ne dezvăluie, deja, atmosfera spectacolului dar, totodată, invită publicul, de toate vârstele, de-a fi părtași la seara de bal, unde surprizele vor face tot deliciul !

Este un spectacol pentru toate vârstele, pornind de la adaptarea scenică, care respectă întru totul povestea clasică dar, transpusă scenic într-o viziune regizorală/ scenografică modernă.

Muzică de foarte bună calitate, cu umor, cu momente lirice, semnată de compozitorul Tibor Cári, va întregi atmosfera și va crea aura necesară, specifică unei seri de bal. Un spectacol colorat, cu un decor original și rafinat, semnat de scenografa Axenti Marfa, cu costume deosebit de inventive, cu stil, purtând semnătura scenografei Alina Dincă Pușcașu, completează/ aprofundează gândul regizoral, de a aduce la rampă un spectacol inventiv și modern.

Balul nu ar fi posibil fără participarea actorilor, o trupă profesionistă, dezinvoltă, cu posibilități multiple de exprimare scenică, cu talent și, nu în ultimul rând, plăcerea și bucuria absolută a jocului…!

Distribuție:
Cenușăreasa – Mălina Balcan
Zâna – Erica Moldovan
Majordomul – Gelu Ciobotaru
Regele – Codrin Dănilă
Prințul – Dumitru Florescu
Mama vitregă – Alexandra Paftală
Sora vitregă – Mariana Dumitrache
Sora vitregă – Ioana Aciobăniței
Tunarul – Florin Gorgos
Biletele se pot achiziționa de la casieria Centrului Cultural ” Florica Cristoforeanu „, se arată în informarea reprezentanților instituției de cultură râmnicene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *