Write comment (0 Comments)

Conform unei publicației online aktual24.ro, protestatarul Marian Moroșanu a depus o plângere penală, pentru abuz în serviciu în formă continuată, la Parchetul General, în legătură cu modul în care Marcel CIolacu a primit certificat de Luptător cu Rol Determinant la Revoluția din 1989.

Write comment (0 Comments)

RâmnicPress a contacta telefonic luni, la o zi după primul tur al alegerilor prezidențiale, mai mulți oameni politici din municipiul Râmnicu Sărat și județul Buzău pentru a le cere câte un punct de vedere referitor la desfășurarea și rezultatul așteptărilor avute de majoritatea partidelor implicate în această campanie electorală.

Write comment (0 Comments)

În plin an electoral, consilierii locali din cadrul Consiliului Local Municipal Buzău, la inițiativa primarului Constantin Toma, vor vota un proiect de hotărâre local cu caracter normativ care privește acordarea de ajutoare lunare, plătite din banii contribuabililor buzoieni, pentru asistații sociali ori pentru nevoiași.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Curtea de Apel Ploiești a terminat de lucru la dosarul "Orizont", în care fostul primarul al municipiului  Buzău, Constantin Boșcodeală, era principalul vizat. Completul de judecată a pronunțat o nouă hotărâre, însă în ceea ce privește componenta penală, a fost menținută soluția instanței de fond, de la Tribunalul Dâmbovița, contenstând intervenirea prescripției speciale a răspunderii pentru infracțiunea de abuz în serviciu și nu mai poate fi tras la răspundere penală.

Write comment (0 Comments)

Primarul municipiului Buzău, social-democratul Constantin Toma, unul dintre pierzătorii acestui prim tur electoral, a declarat duminică seara că "este inacceptabil în trei ani să îți dărâmi trei guverne și să mai ai pretenția să câștigi și prezidențialele".

Write comment (0 Comments)

La propunerea unui primar PNL din județul Buzău, 42 de alți primari, 3 liberali și 39 de social democrați au înaintat un memoriu către Ministerul Afacerilor Interne, condus de liberalul Marcel Vela, solicitându-i acestuia păstrarea în funcție a prefectului Carmen Ichim, susținută de PSD, în ciuda dispozițiilor date de Guvernul Orban.

Write comment (0 Comments)

Una dintre cele mai slabe administrații ale municipiului Buzău din ultimii ani, administrația Toma, continuă să le vândă buzoienilor iluzii, acum, în prag de campanie. Cea mai nouă găselniță a municipalității buzoiene este construirea unui bazin olimpic municipal acoperit în zona ștrandului din Parcul Tineretului.

Write comment (0 Comments)

Primăria Buzău organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor publice de conducere vacante, de secretar general al municipiului  Buzău, respectiv șef de serviciu în cadrul Serviciului Financiar-Contabil, Direcția Economică.

Write comment (0 Comments)

Victorie importantă obținută de primarul Stanciu Grebănu pentru comuna buzoiană Grebănu. Magistrații Curții de Apel Ploiești au decis dizolvarea definitivă a Consiliului Local Grebănu și totodată au respins, ca nefondat, recursul făcută de Petre Ioniță, Dinu Tudorel și Iaru Ionel, cei care nu doreau înființarea unui nou consiliu și menținerea comunei într-o stare de nedezvoltare.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Președintele interimar al PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, se teme de o eventuală modificare a legii care prevește alegerea primarilor și a președinților de consilii județene în două tururi de scrutin, pentru că acest lucru ar schimba regulile în timpul jocului. Conform lui Ciolacu, o astfel de măsură ar putea fi discutată abia pentru alegerile locale din 2024: "Dacă vor depune o lege de asumare pentru alegerile primarilor în două tururi, categoric PSD va depune o moțiune de cenzură. Văd că și UDMR susține. Sperăm să putem propune și un alt guvern", a declarat Marcel Ciolacu, duminică seara, la postul fostului pușcăriaș Dan Voiculescu, Antena 3.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Polițiștii buzoieni au reușit să îi identifice pe cei doi autori care au vandalizat, în noaptea de 14 spre 15 septembrie, mai multe materiale electorale amplasate pe platoul din Piața Dacia în perioada de strângere de semnături pentru susținerea candidaților la funcția de președinte al țării.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Veste cum nu se poate mai proastă venită din partea conducerii Companiei de Apă Buzău. Simona Săvulescu, menagerul impus la Compania de Apă, a anunțat, în cadrul ședinței Consiliului Local, că este puțin probabil ca prețul apei potabile în municipiul Buzău să fie scăzut, așa cum se vehicula încă din vara anului trecut.

Write comment (1 Comment)

Ca la noi la nimeni, sau mai exact, ca la Cochirleanca la nimeni. Primăria comunei buzoiene Cochirleanca a fost marți, scena unei bătăi în toată regula. Protagoniștii au fost cei doi aleși din vârful primăriei, primarul, respectiv viceprimarul, care, deși sunt rude prin alianță și colegi de partid, au decis totuși să își rezolve problemele personale în public, în fața angajaților, prin pumni și injurii. Tensiunea a fost intensă, iar la un moment dat, un funcționar al instituției, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul Poliției.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 63 vizitatori și nici un membru online