Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Peste 60 de ani cumulați de închisoare pronunțate de instanța de fond, Tribunalul Buzău, în cazul oribilei crime comise de trei țigani originari din localitatea brăileană Vișani.

În luna august 2018, pe drumul județean 203A, ce leagă comuna VIșani de satul Câineni Băi, cei trei etnici au intrat în discuție cu un buzoian, vânzător ambulant de sare. De aici până la o grozăvie nu a mai fost decât un pas. Marian Muti, Valentin Muti și Emilian Muti au primit pedepse de 22, 20, respectiv 18 anu de înschisoare pentru infracțiunea de omor.  Ștefan Nazâru, pădurarul din Vișani acuzat că nu i-a denunțat pe criminali, chiar dacă aflase de crimă, a primit o amendă penală.

CITEȘTE ȘI:Nu rata concertul trupei Direcția 5 de la Centrul Cultural "Florica Cristoforeanu" din Râmnicu Sărat

Țiganii, din familia Muti, au bătut doi comercianți de sare, tată și fiu, originari din județul Buzău, cu care intrase inițial în discuție. Tatăl buzoianului, în vârstă de 65 de ani, a fost lovit cu bâtele în mod repetat de cei trei rromi, apoi agresorii s-au urcat efectiv cu picioarele pe el și i-au rupt coastele, provocându-i decesul în cele din urmă.


Cei trei ucigași, cunoscuți și sub poreclele de "Baica", "Urecheatul" și "Cocina"m au fost trimiși în judecată de procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în noiembrie 2018.

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 42 vizitatori și nici un membru online