Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Comuna buzoiană Grebănu va continua seria investițiilor în localitate grație înființării unui nou Consiliu Local. La ședința de vineri a participat, alături de primarul Stanciu și prefectul Carmen Ichim, care a asista la ședința de reconstituire a deliberativului local în cadrul căreia au fost validați cei zece noi consilieri.


La invitația reprezentaților prefecturii Buzău, doar  PSD și PNL au răspuns invitației autorităților județene, prezentându-se cu lista de supleanți aleși pe 5 iunie 2016, însă fără reprezentantul ALDE. Chiar și așa, cei prezenți au fost suficienți pentru ca procedurile de reconstituire să fie mandatate. În cadrul aceleași ședințe, s-a decis, cu unanimitate de voturi, ca primarul Stanciu Gheorghe să facă echipă cu liberalul Dănuț Bănuțiu, care a fost ales viceprimar.

PNL a vrut din nou să boicoteze ședința
Anormal este că cei patru liberali aflați pe lista de supleanți ar putea să își piardă mandatele în scurt timp. Conform informațiilor, joi, aceștia s-au întâlnit cu președintele organizației locale PNL Grebănu, unde ar fi fost rugați să se prezinte la ședința de reconstituire a consiliului local programată vineri, 15 noiembrie, ora 10:00, însă câteva ore mai târziu, dar și vineri dimineață, aceleași persoane le-ar fi comunicat telefonic să nu se mai prezinte la ședință, întrucât aceasta nu va mai avea loc.
Nu se știe exact ce s-a întâmplat, însă această nouă manevră a liberalilor la Grebănu ar putea fi tradusă drept o încercare de boicotare a ședinței de reconstituire.

CITEȘTE ȘI:Centrul Cultural "Florica Cristoforeanu" va fi reprezentat într-un concurs internațional de o râmniceancă
În urma semnării unui proces verbal, cei patru și-au asumat prezența la ședința de reconstituire a consiliului local Grebăn dar și calitatea de membru  PNL. Acum rămâne ca forurile de conducere ale PNL Buzău să decidă asupra reprezentativității celor patru în Consiliul Local Grebănu. În caz contrar, dacă PNL Buzău decide să le retragă sprijinul politic celor patru liberali de la Grebănu, atunci proaspătul consiliul local format ar putea fi dizolvat din nou.

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 10 vizitatori și nici un membru online