Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 34 de ani, originar din comuna buzoiană Robeasca. Bărbatul, tată a trei copii, și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de o grindă, chiar în fața celor trei copilași ai săi.

Acesta a decis să își încheie socotelile cu viața după ce de mai multe luni se lupta cu o depresie în urma unui accident suferit. Soția a rămas fără ajutor iar acum, în prag de iarnă, aceasta a aflat că urmează să fie și evacuată din casă.
Povestea Nicoletei și a lui Ștefan a început în urmă cu 4 ani, atunci când fata avea 16 ani, iar el 30. Au fost primiți să locuiască în casa unui dintre frații bărbatului, acolo unde au venit pe lume și cei trei copii.

CITEȘTE ȘI:Biciclist de 25 de ani din Râmnicu Sărat lovit de o mașină
Fiind o familie nevoiașă, aceasta trăia din ce câștiga bărbatul ca zilier și din alocația copiilor. LA începutul verii bărbatul a căzut din căruță și a rămas cu sechele care îl măcinau, mai ales că i se redusese capacitatea de a munci. Au urmat luni de chin psihic din cauza neputinței de a-și mai ajuta și întreține familia. Din nefericire zilele trecute bărbatul a cedat și a decis să își pună ștreangul de gât.
Rudele soțului defunct au anunțat-o pe biata femeie că nu va mai putea locui cu cei trei copii în casa lor.

Foto cu titlu de prezentare

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 89 vizitatori și nici un membru online