Bărbat violent potolit de polițiști cu 4 focuri de avertisment

În cursul nopții de 02.03.2022, la ora 00:29, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra au fost sesizați prin apel 112 cu privire la un scandal în familie, în comuna Nereju, sat Nereju Mic.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat un bărbat de 35 ani, care, pe fondul consumului de alcool se manifesta violent, având asupra sa un obiect tăietor. Întrucât bărbatul nu s-a supus somațiilor legale, polițiștii au folosit armamentul din dotare executând două focuri de armă în plan vertical și ulterior două focuri de armă în plan orizontal.

Cel în cauză a fost imediat imobilizat și ulterior preluat de un echipaj al SAJ Vrancea, în vederea acordării îngrijirilor medicale, fiind în afara oricărui pericol. De asemenea, s-a constatat existența unui risc iminent fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, iar în cursul zilei de ieri, magistrații au dispus arestarea preventivă față de acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *