Tânăra din Mizil care a bătut în pandemie un jandarm și un polițist a primit decizia instanței

O tânără din localitatea Mizil a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare, fiind găsită vinovată de două fapte de ultraj, dar și de tulburarea liniștii publice, după ce a bătut un jandarm și un polițist. Deocamdată, sentința judecătoriei MIzil din 17 ianuarie 2023 nu este definitivă.

Scandalul în care a fost implicată tânără s-a consumat în luna august 2020, chiar în centrul Mizilului, în perioada în care erau în vigoare restricțiile abuzive pentru așa-zisa pandemie, iar purtarea măștii era, la fel, abuzivă, dar obligatorie.

Concret, în ziua de 17 august 2020, femeia a fost văzută de către un jandarm în momentul în care ieșea dintr-un magazin fără să aibă masca la gură. Jandarmul a încercat să o legitimeze, însă de aici până la un adevărat scandal nu a mai fost decât un pas.

Luciana a încercat să scape de jandarm și de amenda pentru nepurtarea măștii, lovindu-l cu piciorul în zona intimă, după cum au explicat procurorii în rechizitoriu. După această primă lovitură ar mai fi existat un șir de palme, pumni și loviri, femeia devenind recalcitrantă, în ciuda prietenului ei care încerca să o calmeze.

În apărarea jandarmului a sărit și un polițist, care și-a primit și el porția de lovituri.

..I-a bătut de le-a sărit ochii din cap..

Unii dintre martorii scenei au spus că femeia i-a liniștit pe cei doi oameni ai legii, inclusiv cu aberațiile lor legislative aplicabile, abuziv, la acea vreme.

Situația s-a mai calmat atunci când au fost chemați alți polițiști pentru a o încătușa pe femeie.

Dacă polițistul a scăpad doar cu câteva zgârieturi pe față, jandarmul a avut nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale, se mai arată în actul acuzării. Ambii au depus plângere pentru ultraj, astfel încât Luciana a fost trimisă în judecată.

2 comentarii la „Tânăra din Mizil care a bătut în pandemie un jandarm și un polițist a primit decizia instanței

  • ianuarie 24, 2023 la 12:15 pm
    Legătură permanentă

    Cum? Dar nu au avut in dotare spray paralizant, baston ,pistol cu electrosocuri, pistol cu munitie ,nu inteleg ,pff.Calcata in picioare de ii iesea KK pe gura.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *