6 vrânceni cercetați de poliție după ce s-au bătut

Aseară, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au dispus reținerea pentru 24 de ore față de 6 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

În fapt, în noaptea de 8/9 mai, în jurul orei 23.52, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la desfășurarea unei stări conflictuale între mai multe persoane, care s-ar fi agresat fizic, într-o zonă publică din municipiul Focșani.

În baza sesizării, pentru aplanarea stării conflictuale, la locul indicat s-au deplasat de urgență patrule de ordine publică.

În urma conflictului, doi bărbați, de 20, respectiv 27 de ani, implicați în altercație au necesitat îngrijiri medicale însă nu au rămas internați într-o unitate medicală.

5 percheziții domiciliare efectuate în municipiul Focșani și în mediul rural au condus la ridicarea unor bunuri utile cauzei.

În urma probatoriului administrat, 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, din municipiul Focșani, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *