Dosar penal pentru un ȘOFER care a călcat un câine cu autoturismul: Zeci de alte dosare au fost deschise în ultima vreme

Poliţiştii ieşeni au deschis un dosar penal după ce un câine a fost lovit de o maşină, patrupedul rănit fiind transportat de un martor la spitalul pentru animale de companie din cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii din Iaşi.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Iaşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe o reţea de socializare, a fost postată o filmare din care rezultă că un câine a fost accidentat. În urma verificărilor poliţiştilor a rezultat că evenimentul ar fi avut loc, sâmbătă, în Iaşi, iar câinele ar fi fost acroşat de un autoturism.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au identificat autoturismul care a accidentat animalul, în prezent efectuându-se verificări pentru stabilirea identităţii conducătorului auto. Totodată, a fost întocmit dosar penal în care se fac cercetări privind săvârşirea infracţiunii de provocare de suferinţe fizice şi psihice prin orice mijloace.

Câinele a fost transportat de către un martor la Spitalul Clinic pentru Animale de Companie din cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii Iaşi pentru acordare de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *