Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

În fiecare an, pe data de 14 februarie, americanii îndrăgostiți sărbătoresc Valentine's Day și fac cadouri dintre cele mai diverse, reușind într-un fel sau altul să își arate dragostea față de persoana iubită. Prima atestare a zilei de 14 februarie a fost în anul 498. Totuși, sărbătoarea este asociată mai mult cu numele Sfântului Valentin din Roma, care a fost trimis la închisoare pentru oficierea în secret a căsătoriilor pentru soldații cărora le era interzis acest lucru.

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)
Write comment (0 Comments)
Write comment (1 Comment)
Write comment (0 Comments)

O gafă destul de amuzantă a fost făcută de televiziunea "de casă" a primarului ex-liberal Viorel Holban. În cadrul unui interviu luat directorului interimar al Administrației Domeniului Public, electronistul Gabriel Ștefan Ionică, pe burtieră postului TV, acesta era prezentat drept "primar Rm. Sărat".

Citește mai departe...
Write comment (11 Comments)

Dacă cineva și-a imaginat "șmecheria" ca fiind ceva abstract, ori ca o stare de împlinire materială și spirituală, vă anunț că la alții, lucrurile stau cât se poate de diferit; să luam exemplul municipiului Râmnicu Sărat. Un municipiu, fostă capitală de județ, dar care, între timp și-a pierdut din strălucire, din varii motive pe care nu o să le reamintesc.

Citește mai departe...
Write comment (5 Comments)


În urma amplului proces de modernizare al municipiului Râmnicu Sărat cu care autoritățile NU ar trebui să se mândrească atât, deoarece tocmai de asta au primit girul râmnicenilor, unele străduțe au clacat testul inteligenței umane.

În cartierul Extinderii Costieni, taman în mijlocul drumului a răsărit peste noapte un pomișor voios. Oamenii spun că asfaltul s-a surpat, iar apa infiltrată a măcinat pe interior stratul de pietriș. Procesul de erodare a lăsat în  urmă un crater de dimensiuni considerabile. Lucrătorii de la Administrația Domeniului Public, insituția finanțată de la bugetul local și condusă de domnul Manolescu Aristotel au gândit să astupe "gropița" din centrul străzii cu ciment, pietriș și...un pom. Inițial am crezut că cei care au realizat această "amplă lucrare" s-au gândit că ar fi necesar ca acolo să sădească un prun care peste ani va rodi, bucurând astfel copii din cartier. Mai în glumă, mai în serios, rugăm public oamenii care conduc "marea asfaltare" să renunțe la serviciile companiei Strabag și să angajaze proaspeți absolvenți de Agronomie, poate așa vor reuși să creeze mult promisele locuri de muncă și totodată vor izbuti să transforme craterele de pe străzile râmnicene în adevărate livezi.

Write comment (4 Comments)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 65 vizitatori și nici un membru online